event

Začetni Tečaj: Eurotax EMA (ERE) 23.04.2024

Nadine Franz | 06 Feb 2024

Podrobnosti dogodka

Calendar event date icon

23 Apr 2024

Online

Prijava na začetno šolanje

On-line tečaj za delo s programom EMA (ERE).

Spoštovani,

obveščamo vas, da se lahko prijavite na On-line začetni tečaj za delo s programom EMA (ERE). Na šolanju vam bomo prikazali sistem kalkuliranja stroškov popravil po Eurotax metodologiji ter možnosti in prednosti uporabe programa v praksi. Skupaj bomo rešili tudi nekaj praktičnih primerov.

Prijava na začetno šolanje

Spletni tečaj bo izveden v torek, 23.04.2024 s pričetkom ob 09:00 uri. Pred pričetkom vam bo poslan spletni naslov za prijavo.

**Menjava termina izobraževanja je mogoča po predhodnem dogovoru.

Da, prijavite me na Autovista24

* Obvezno


Prijavite se za prejemanje naslednje e-pošte:

Autovista24: ključno čtivo, podatki in informacije o avtomobilizmu – dnevne novosti z novega spletnega mesta Autovista24, ki jih družba Autovista Ltd. pošilja vsak dan v angleščini.


V naših e-poštnih sporočilih uporabljamo piksle, s katerimi spremljamo, kdaj ste odprli, posredovali ali kliknili URL-je v naših e-poštnih sporočilih. To nam pomaga pri spremljanju in merjenju uspešnosti in učinkovitosti naših e-poštnih sporočil. Te informacije združujemo z informacijami, ki ste jih podali zgoraj, in informacijami o vašem brskanju, da bi lahko bolje prilagodili in izboljšali naše trženje za vas ter prilagodili vašo uporabniško izkušnjo na našem spletnem mestu. S prijavo soglašate z uporabo svojih podatkov za pošiljanje izbranih e-poštnih sporočil in uporabo sledilnih pikslov. Svojo privolitev za prejemanje naših e-poštnih sporočil in s tem povezanega sledenja lahko kadar koli prekličete tako, da sledite tej povezavi do našega centra za e-poštne nastavitve in posodobite svoje nastavitve. Za dodatne informacije o obdelavi osebnih podatkov glejte Pravilnik o zasebnosti skupine Autovista in Eurotaxovo politiko zasebnosti.