Naši strokovnjaki

Naša ekipa več kot 400 avtomobilskih strokovnjakov, urednikov in podatkovnih znanstvenikov pretvori podatke v pregledno obliko vpogleda, na podlagi katerega lahko stranke delujejo. Naši strokovnjaki, ki združujejo napredne statistične analize in algoritme s strokovnim znanjem lokalnih strokovnjakov, oblikujejo najnatančnejše vpoglede v oblikovanje cen v Evropi.

Svetovno znani podatkovni znanstveniki

Naše izredno spoštovane ekipe doktorjev znanosti in višjih analitikov gradijo in vzdržujejo vodilne raziskovalne tehnike in strojno učenje, da za vaše podjetje zagotovijo poglobljeno analizo in natančnost.

Vrhunske ekipe za specifikacije

Naši izkušeni panožni strokovnjaki urejajo in standardizirajo specifikacije proizvajalcev, opremo, pravila izdelave in cenike v 23 državah po vsej Evropi in v Avstraliji.

Najboljši strokovnjaki za vrednotenje v svojem razredu

Posebne skupine strokovnjakov za avtomobilsko industrijo analizirajo in razlagajo opazovanja na vseh trgih, na katerih poslujemo.

Z zbiranjem tega bogastva talentov lahko ponudimo širši obseg podatkov o specifikacijah, vrednotenjih in popravilih od naših konkurentov. Naši strokovnjaki lahko določijo tudi vpliv sprememb v specifikaciji in konfiguraciji vozila na vrednost, kar je ključnega pomena za prihodnost avtomobilskega sektorja, saj “nevidni” dodatki, kot so sistemi za pomoč vozniku, in nove tehnologije, vključno z električnimi vozili, še naprej povzročajo motnje na trgu.

Da, stopite v stik z mano glede Eurotaxa

Prosimo upoštevajte, da ponujamo samo naročniške storitve, in ne ponujamo posameznih vrednotenj.

* Obvezno


Upoštevajte, da lahko svoje izdelke in storitve ponujamo le poslovnim strankam. Zaposleni v podjetju Eurotax bo osebno stopil z vami v stik in vam razložil Eurotaxove izdelke in storitve. Obdelava vaših osebnih podatkov temelji na točkah b) in f) prvega odstavka 6. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov, kot je opisano v Eurotaxovi politiki zasebnosti.