Naša natančnost

Odločajte se na podlagi verodostojnih, nepristranskih podatkov Z rednim posodabljanjem podatkov vam zagotavljamo popolno preglednost in mirno vest glede natančnosti naših podatkov Eurotax.

Kako to počnemo?

Za zagotovitev visoke ravni natančnosti in preglednosti vsak dan pridobimo na milijone opazovanj trga. Poleg tega je naša ekipa strokovnjakov v rednem stiku s strankami, strokovnjaki, proizvajalci in trgovci ter podjetji za izposojo avtomobilov in strankami za zakup/najem. To pomeni, da pokrivamo več kot 90 % zadevnega trga in zunanji interesi ne vplivajo na nas.

Kako nam to uspeva?

Ugotovitve in podatke, pridobljene s to raziskavo, analiziramo na več mesečnih uredniških sestankih. Tako se običajno oblikuje skupni povprečni odstotek amortizacije in izpostavijo vsi sektorji, proizvajalci ali modeli, ki so zelo uspešni in se upoštevajo v vseh podatkih o vrednotenju.

Vsak tržni sektor je ocenjen po teh visokih standardih ter ocenjen in navzkrižno preverjen glede morebitnih nepravilnosti. To pomeni, da Eurotaxova izredno izkušena ekipa v podatkovne nize vključi vse vrednosti, od začetnih napovedi predproizvodnih modelov do rabljenih vrednosti najstarejših avtomobilov.

Kaj to pomeni za vas?

Naši poglobljeni postopki potrjevanja nam omogočajo zagotavljanje podatkov, pomembnih za vse naše stranke, ne glede na njihov tržni segment. Pokrivamo vse vaše potrebe po podatkih o vrednotenju, od malo rabljenih avtomobilov z nizkim številom prevoženih kilometrov do deset let starih vozil z visokim številom prevoženih kilometrov. Zagotavljamo vam samozavestno sprejemanje odločitev na podlagi verodostojnih in nepristranskih podatkov.

Da, stopite v stik z mano glede Eurotaxa

Prosimo upoštevajte, da ponujamo samo naročniške storitve, in ne ponujamo posameznih vrednotenj.

* Obvezno


Upoštevajte, da lahko svoje izdelke in storitve ponujamo le poslovnim strankam. Zaposleni v podjetju Eurotax bo osebno stopil z vami v stik in vam razložil Eurotaxove izdelke in storitve. Obdelava vaših osebnih podatkov temelji na točkah b) in f) prvega odstavka 6. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov, kot je opisano v Eurotaxovi politiki zasebnosti.