Zakaj avtomobilski strokovnjaki izberejo naše podatke o cenah, specifikacijah in vrednotenju

Autovista je na čelu inovacije masovnih podatkov v avtomobilski industriji. Naše tehnično znanje v kombinaciji z najsodobnejšo tehnologijo nam omogoča dosledno zagotavljanje zanesljivih podatkovnih zbirk in virov, ki jih je mogoče zlahka integrirati v vaše sisteme za učinkovito obvladovanje tveganj in zagotovitev tržnih informacij.

Stopite v stik z nami še danes

Naslednje tri stebre usmerjamo k ohranjanju našega ugleda vodilnega ponudnika na trgu na področju avtomobilske tehnologije:

Metodologija

Naš nadarjeni interni konzorcij podatkovnih znanstvenikov, ekonomistov, uredniških strokovnjakov in raziskovalcev si nenehno prizadeva za razvoj in izboljšanje zanesljivih modelov strojnega učenja, pri čemer se opira na najboljšo prakso v panogi, da kar najbolj poveča natančnost naših napovedi.

Dnevno v sistem vnašamo nove podatke za zagotovitev stalnega posodabljanja cen v skladu s trenutnim trgom, hkrati pa za zagotovitev nenehne visoke kakovosti izločujemo napake in nepravilnosti v neobdelanih vhodnih podatkih.

Vrednotenje

Pri nas združujemo naše najsodobnejše strojno učenjes človeškim strokovnim znanjem za zagotovitevzelo natančnega vrednotenja vozil.

Vsa vozila na trenutnem trgu temeljito analiziramo, lokalni strokovnjaki za preostalo vrednost pa nenehno pregledujejo ocene, ki jih zagotavljajo naši modeli strojnega učenja.

Te primerjamos tržnimi opazovanji, da zagotovimo točnost, medtem ko so lokalni strokovnjaki za trg v stalnih pogovoriho ključnih dejavnikih, ki vplivajo na trg, kot so inflacija, pomanjkanje ponudbe in predpisi – vsi so ključni za zanesljivo napovedovanje.

Specifikacija

Z zbirko podatkov, skrbno zgrajeno na podlagi virov originalnih proizvajalcev, ki pokriva 90 % vozil – vključno z vsemi vrstami električnih vozil – lahko zagotovimo vse pomembne tehnične informacije o vozilih in cenah za zgodovinsko obdobje do 20 let.

Poleg tega je standardizirana po vsej Evropi in za vse večje blagovne znamke, da jo lahko uporabite za izdelavo konfiguratorjev za več blagovnih znamk, načrtovanje avtomobilskih polic, upravljanje voznih parkov ali vnos podatkov v specifične izračune strank, kot so zavarovalne premije, med drugimi na podatkih temelječimi aplikacijami.

Komu pomagamo?


Vozni park in financiranje

Zanesljivo določite stanje tveganja vozila za celoten vozni park v celotnem obdobju veljavnosti zakupne pogodbe.

Spoznajte večF


Proizvajalci in uvozniki

Uporaba podatkovnih spoznanj za podporo odločanju na vsaki stopnji, od načrtovanja obsega do prodaje.

Spoznajte več


Zavarovanje

Določite konkurenčne premije in hitreje obdelajte zahtevke z najnovejšimi podatki o cenah in specifikacijah.

Spoznajte več


Ponovno trženje

Optimizirajte svojo strategijo ob izteku pogodbe z natančnimi podatki o čezmejnem trgu.

Spoznajte več

Da, stopite v stik z mano glede Eurotaxa

Prosimo upoštevajte, da ponujamo samo naročniške storitve, in ne ponujamo posameznih vrednotenj.

* Obvezno


Upoštevajte, da lahko svoje izdelke in storitve ponujamo le poslovnim strankam. Zaposleni v podjetju Eurotax bo osebno stopil z vami v stik in vam razložil Eurotaxove izdelke in storitve. Obdelava vaših osebnih podatkov temelji na točkah b) in f) prvega odstavka 6. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov, kot je opisano v Eurotaxovi politiki zasebnosti.

Pet razlogov, da izberete Eurotax

1. Natančnost

Za ustvarjanje lastnih neodvisnih vrednotenj se opiramo na več verodostojnih virov.

Ta edinstven pristop pomeni, da nudimo zanesljive in popolne preglede tržnih dejavnosti in pogojev, ki niso izkrivljeni ali pristranski. Več o naši vrhunski natančnosti najdete tukaj.

2. Neodvisnost

Ostajamo neodvisni in nepristranski, saj Eurotax ni povezan z nobenim deležnikom v avtomobilski industriji – za razliko od številnih tekmecev.

Tako se lahko vedno zanesete, da so naši podatki podprti z verodostojnimi poglobljenimi raziskavami, ne pa z lastnimi interesi ali le posameznimi viri.

3. Dostopnost

Svoje zbirke podatkov in rešitve nenehno razvijamo za intuitivno in enostavno uporabo, da vas podpremo pri hitrejšem in odločnejšem sprejemanju pomembnih poslovnih odločitev.

4. Inteligenca

Z združevanjem strokovnega znanja skoraj 400 avtomobilskih strokovnjakov s statistično analizo, lastnimi metodologijami in umetno inteligenco nudimo najzanesljivejše cenovne vpoglede v Evropi.

5. Prilagoditev

Zagotavljamo podatke in tržne vpoglede, ki zajemajo celoten življenjski cikel
avtomobila od zasnove vozila do odstranitve, prilagojeno vašim individualnim poslovnim potrebam.

Naše rešitve ponujamo v obliki, ki dopolnjuje, podpira in optimizira vaše delovne procese.