Sprejemajte hitrejše in pametnejše odločitve o prodaji

EMA ponuja najboljše vrednotenje vozil.

Spoznajte več

Natančno vrednotenje vozil

Dostopajte do podrobnih tehničnih informacij, kot so ocene popravil, vrednost zamenjave staro za novo in še več – razumite vrednost svojih zalog

Zakaj uporabljati Eurotax?

Vedno lahko računate na nas. Naše stranke vsak dan sprejemajo številne ekonomsko pomembne odločitve na podlagi naših zanesljivih podatkov in informacij. Z Eurotaxom prihranite čas pri vsakodnevnih delovnih postopkih in sprejemate zanesljive odločitve. To zvišuje konkurenčnost vašega podjetja in veča profitne marže.

 

Dosegajte najboljše cene
Podatki Eurotax ponujajo celovit pregled trenutnega trga. V kombinaciji s tržnimi vrednotenji za posamezen trg vam omogočajo 360-stopinjski pregled vrednosti vozil.

Zakaj trgovci z vozili zaupajo našim podatkom

Naše sisteme redno posodabljamo z novimi podatki, lokalni strokovnjaki za avtomobilske trge pa preverjajo njihovo brezhibnost, kar vam omogoča dostop do neobdelanih vhodnih podatkov najvišje kakovosti.

Odkrijtezakaj še je Autovista prava izbira strokovnjakov za prodajo avtomobilov.

Da, stopite v stik z mano glede Eurotaxa

Prosimo upoštevajte, da ponujamo samo naročniške storitve, in ne ponujamo posameznih vrednotenj.

* Obvezno


Upoštevajte, da lahko svoje izdelke in storitve ponujamo le poslovnim strankam. Zaposleni v podjetju Eurotax bo osebno stopil z vami v stik in vam razložil Eurotaxove izdelke in storitve. Obdelava vaših osebnih podatkov temelji na točkah b) in f) prvega odstavka 6. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov, kot je opisano v Eurotaxovi politiki zasebnosti.

Pametnejše upravljanje tveganja

Učinkovito upravljajte prodajo, ugotovite, katera vozila so priljubljena, kdaj spremeniti cenovne strategije in kako prepoznati potencialne stranke.

Natančnejši izračuni stroškov

Pripravite natančne izračune popravil z našo funkcijo za popravila, ki vam omogoča dostop do stroškov novih delov, ki jih lahko kombinirate z vašimi stroški dela.

Naše rešitve

EMA

Vodilno vrednotenje vozil na trgu. Natančne cenitve popravil. Preprost vmesnik.

Rešitve za podatke in API

Vsi podatki celotnega življenjskega cikla vozila pod vašimi pogoji.

Repair Estimate

Hitro, učinkovito in natančno ocenjevanje popravil.

form