EV Volumes za proizvajalce originalne opreme

Izpopolnjeno načrtovanje obsega in ponudbe.

ZAGOTOVITE SI EV VOLUMES

Kako pomagamo proizvajalcem vozil

Nihalo še naprej niha v prid električnim vozilom in do leta 2024/2025 se bo v avtomobilskem svetu zgodil dramatičen premik, pri čemer se pričakuje, da bodo imela električna vozila večji tržni delež in večje načrtovane količine kot vozila z motorjem na notranje zgorevanje. To je utrlo pot novi konkurenci, saj baterijsko električna vozila nadaljujejo svoj bliskoviti vzpon na množični trg.

ZAGOTOVITE SI EV VOLUMES

Tako EV Volumes pomaga proizvajalcem avtomobilov pri pripravi na prihodnost:

Prepoznajte vrzeli v zasnovi vozila

Z več kot 600 spremljanimi modeli – in vsak mesec jih dodajamo več – lahko proizvajalci avtomobilov uporabijo napredne filtre za odkrivanje vrzeli v konkurenčnih modelih, vključno z arhitekturo in zmogljivostjo baterije, ter te informacije uporabijo za uvedbo svojih modelov na trg.

Izboljšajte tržne informacije

EV Volumes ponuja izčrpne podatke o specifikacijah za električna vozila. Načrtovalci izdelkov lahko iščejo po proizvajalcu originalne opreme, modelu, segmentu in vrsti pogona z informacijami o baterijah, pogonskem sklopu in splošnih specifikacijah vozila, kar jim omogoča boljše razumevanje razvojnih trendov.


Modeli za prihodnost

Ker se razvoj v različnih segmentih električnih vozil nadaljuje, je podatek o prevladujočih segmentih v prihodnosti velika prednost za proizvajalce avtomobilov. S sledilnikom deležev v posameznih državah v EV Volumes lahko proizvajalci originalne opreme napovejo tržni delež za različne segmente po državah in osredotočijo proizvodnjo na tiste, po katerih obstaja največje povpraševanje.

Da, kontaktirajte me glede EV Volumes

Prosimo upoštevajte, da ponujamo samo naročniške storitve, in ne ponujamo posameznih vrednotenj.

* Obvezno


Upoštevajte, da lahko svoje izdelke in storitve ponujamo le poslovnim strankam. Zaposleni v podjetju Eurotax bo osebno stopil z vami v stik in vam razložil Eurotaxove izdelke in storitve. Obdelava vaših osebnih podatkov temelji na točkah b) in f) prvega odstavka 6. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov, kot je opisano v Eurotaxovi politiki zasebnosti.