EV-volumes za proizvajalce originalne opreme

Izpopolnjeno načrtovanje obsega in ponudbe.

ZAGOTOVITE SI EV-VOLUMES

Kako pomagamo proizvajalcem vozil

Nihalo še naprej niha v prid električnim vozilom in do leta 2024/2025 se bo v avtomobilskem svetu zgodil dramatičen premik, pri čemer se pričakuje, da bodo imela električna vozila večji tržni delež in večje načrtovane količine kot vozila z motorjem na notranje zgorevanje. To je utrlo pot novi konkurenci, saj baterijsko električna vozila nadaljujejo svoj bliskoviti vzpon na množični trg.

ZAGOTOVITE SI EV-VOLUMES

Tako EV-volumes pomaga proizvajalcem avtomobilov pri pripravi na prihodnost:

Prepoznajte vrzeli v zasnovi vozila

Z več kot 600 spremljanimi modeli – in vsak mesec jih dodajamo več – lahko proizvajalci avtomobilov uporabijo napredne filtre za odkrivanje vrzeli v konkurenčnih modelih, vključno z arhitekturo in zmogljivostjo baterije, ter te informacije uporabijo za uvedbo svojih modelov na trg.

Izboljšajte tržne informacije

EV-volumes ponuja izčrpne podatke o specifikacijah za električna vozila. Načrtovalci izdelkov lahko iščejo po proizvajalcu originalne opreme, modelu, segmentu in vrsti pogona z informacijami o baterijah, pogonskem sklopu in splošnih specifikacijah vozila, kar jim omogoča boljše razumevanje razvojnih trendov.


Modeli za prihodnost

Ker se razvoj v različnih segmentih električnih vozil nadaljuje, je podatek o prevladujočih segmentih v prihodnosti velika prednost za proizvajalce avtomobilov. S sledilnikom deležev v posameznih državah v EV-volumes lahko proizvajalci originalne opreme napovejo tržni delež za različne segmente po državah in osredotočijo proizvodnjo na tiste, po katerih obstaja največje povpraševanje.

Da, kontaktirajte me glede EV-volumes

Prosimo upoštevajte, da ponujamo samo naročniške storitve, in ne ponujamo posameznih vrednotenj.

* Obvezno


Upoštevajte, da lahko svoje izdelke in storitve ponujamo le poslovnim strankam. Zaposleni v podjetju Eurotax bo osebno stopil z vami v stik in vam razložil Eurotaxove izdelke in storitve. Obdelava vaših osebnih podatkov temelji na točkah b) in f) prvega odstavka 6. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov, kot je opisano v Eurotaxovi politiki zasebnosti.