EV Volumes za vlade

Spoznajte, kaj spodbuja hitro uvedbo električnih vozil, in optimizirajte svoje politike.

ZAGOTOVITE SI EV VOLUMES

Kako EV Volumes pomaga vladam

Vemo, da morate razumeti razvoj trga in tehnologij električnih vozil, da lahko podprete prihodnje naložbe in spodbudite inovacije v sektorju.

ZAGOTOVITE SI EV VOLUMES

Tako vam EV Volumes pomaga pri strategijah uvedbe električnih vozil:

Izboljšajte javno polnilno infrastrukturo

Sledite in primerjajte nacionalno polnilno infrastrukturo po državah in vrstah priključkov za pregled privlačnosti trgov z infrastrukturnega vidika. Izboljšajte lastno ponudbo javnih polnilnih postaj in pospešite uvedbo električnih vozil v vaši državi, pri tem pa ostanite znotraj proračuna.

Dosezite svoje cilje glede uvedbe električnih vozil

Spremljajte napredek v vaši državi glede na cilje tržnega deleža za vsak segment električnih vozil. Filtrirate lahko po državah, da ocenite delovanje drugih vlad in na novo določite lastne strategije ter tako spodbudite uspešnejše segmente.

Da, kontaktirajte me glede EV Volumes

Prosimo upoštevajte, da ponujamo samo naročniške storitve, in ne ponujamo posameznih vrednotenj.

* Obvezno


Upoštevajte, da lahko svoje izdelke in storitve ponujamo le poslovnim strankam. Zaposleni v podjetju Eurotax bo osebno stopil z vami v stik in vam razložil Eurotaxove izdelke in storitve. Obdelava vaših osebnih podatkov temelji na točkah b) in f) prvega odstavka 6. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov, kot je opisano v Eurotaxovi politiki zasebnosti.