EV Volumes za vlagatelje

Ocenite in analizirajte tveganje. Preverite prihodnje naložbe.

ZAGOTOVITE SI EV VOLUMES

Kako EV Volumes pomaga vlagateljem

Uporabite zgodovino prodaje EV Volumes za spremljanje preteklih naložb in oceno prihodnjih. Pridobite dragocene vpoglede v kratkoročno gibanje trga. Obvladujte tveganja in samozavestno vlagajte na prava področja.

ZAGOTOVITE SI EV VOLUMES

Tako EV Volumes zagotavlja zanesljive podatke v podporo vašemu odločanju:

Varnost pred večjimi izgubami

 

Se sprašujete, ali je vaša naložba dobra? Ne zanašajte za na nezanesljive podatke. Uporabite naše na trgu vodilne mesečne napovedi in sledenje prodaje baterijskih električnih vozil in priključnih hibridnih vozil – posodobljene vsak mesec – za sledenje kratkoročnemu tržnemu gibanju in sprejemanje boljših naložbenih odločitev.

Razumevanje celotne slike

Smo specialisti za podatke o električnih vozilih. Podatki o električnih vozilih so naša strast. Da bi lahko razumeli razvojne trende uporabljamo samo vhodne podatke najvišje kakovosti za zagotovitev vodilne napovedi na trgu za prodajo baterijskih električnih vozil in priključnih hibridnih vozil. Za celovito analizo zagotavljamo vpogled v prodor na trg, polnilno infrastrukturo, baterije ter trenutno in prihodnjo ponudbo.

Da, kontaktirajte me glede EV Volumes

Prosimo upoštevajte, da ponujamo samo naročniške storitve, in ne ponujamo posameznih vrednotenj.

* Obvezno


Upoštevajte, da lahko svoje izdelke in storitve ponujamo le poslovnim strankam. Zaposleni v podjetju Eurotax bo osebno stopil z vami v stik in vam razložil Eurotaxove izdelke in storitve. Obdelava vaših osebnih podatkov temelji na točkah b) in f) prvega odstavka 6. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov, kot je opisano v Eurotaxovi politiki zasebnosti.