EV Volumes za vozne parke in zakupne družbe

Prepoznajte vozila z največjim tržnim potencialom

ZAGOTOVITE SI EV VOLUMES

Kako pomagamo upraviteljem voznih parkov

Ko proizvajalci avtomobilov prehajajo na električna vozila je toliko pomembneje, katerim blagovnim znamkam je mogoče zaupati. Tako vam lahko EV Volumes pomaga sprejemati boljše odločitve.

ZAGOTOVITE SI EV VOLUMES

Dostop do vrhunskih podatkov

Naš sledilnik mesečne prodaje baterijsko električnih vozil in priključnih hibridnih vozil se redno posodablja na 130 trgih in za več kot 600 modelov – vsak mesec jih dodamo več. Filtrirate lahko po segmentu, hitrem polnjenju, pogonu, velikosti baterije in kemični sestavi, dobavitelju celic, regiji, državi itd.

Odkrijte priložnosti v drugih segmentih

Uporabite naš sledilnik prodaje hibridnih vozil in blagih hibridnih vozil, da odkrijete neizkoriščen potencial trga in najdete konkurenčne alternative za vozne parke vaših strank.

Natančno spoznajte, kaj prihaja na trg

Proizvajalci avtomobilov ponavadi predstavijo nove modele, da bi pritegnili stranke. Vendar nekateri od njih ne ugledajo luči sveta. Uporabite naše podatke o prihodnjih izvedbah in filtrirajte po “verjetnosti začetka prodaje na trgu” za načrtovanje in zagotavljanje ustreznih vozil za vaš vozni park.

Da, kontaktirajte me glede EV Volumes

Prosimo upoštevajte, da ponujamo samo naročniške storitve, in ne ponujamo posameznih vrednotenj.

* Obvezno


Upoštevajte, da lahko svoje izdelke in storitve ponujamo le poslovnim strankam. Zaposleni v podjetju Eurotax bo osebno stopil z vami v stik in vam razložil Eurotaxove izdelke in storitve. Obdelava vaših osebnih podatkov temelji na točkah b) in f) prvega odstavka 6. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov, kot je opisano v Eurotaxovi politiki zasebnosti.