EV Volumes

Specializirani podatki o količini in napovedih za električna vozila, ki jim lahko zaupate.

VEČ O TEM


Naši podatki sledenja in napovedi ne vključujejo le prodaje električnih vozil. Nudimo vam popolno razumevanje trga električnih vozil, vključno z razvojem na področju baterij, da lahko načrtujete in izkoristite celoten tržni potencial električnih vozil v vseh različicah pogonskih sklopov.

Kako pomagamo?

Ponujamo edinstvene, kakovostne podatkovne nize za sledenje in napovedovanje za električna vozila na najvišji ravni natančnosti:

  • Prodaja električnih vozil po proizvajalcih originalne opreme in modelih – primerjava prodaje vozil in uspešnost blagovne znamke glede na trg
  • Velikost trga in prodor na trg – razumevanje razvoja trga, načrtovanje in ohranitev konkurenčnosti.
  • Dobave baterij – analizirajte, katere baterije uporabljajo posamezne avtomobilske znamke za napajanje svojih električnih vozil in kakšno zmogljivost potrebujejo
  • Polnilna infrastruktura – oglejte si, kako države širijo svojo nacionalno polnilno infrastrukturo in katere vrste priključkov nameščajo
  • Prihodnje uvedbe modelov – natančno se seznanite o tem, kateri modeli prihajajo na trg
    Natančne specifikacije in cene električnih vozil – primerjajte s tekmeci in si zagotovite prednost

ZAGOTOVITE SI EV VOLUMES

Zakaj EV Volumes?

Naše strokovno znanje o električnih vozilih združujemo z našimi edinstvenimi metodologijami za zagotovitev najnovejših in natančnih tržnih informacij.
Zbiramo neobdelane podatke o prodaji – glede na skupino proizvajalca originalne opreme, znamko in model, za baterijsko električna vozila, priključna hibridna vozila, električna vozila na gorivne celice, hibridna vozila in blaga hibridna vozila, na več kot 130 trgih. Zagotavljamo vam mesečno posodobljene robustne, zanesljive podatke o sledenju in napovedih.

Napovedovanje pri EV Volumes presega število vozil in tržni delež.

Vključuje specifikacije baterij za različne tipe celic pri baterijsko električnih in priključnih hibridnih vozilih, kemične sestave katod in proizvajalce celic ter sledenje dobave baterij v kWh, vse od proizvajalcev celic do proizvajalcev originalne opreme in posameznih modelov.
Poleg tega zagotavlja vpogled v dobave baterijskih celic po posameznih državah za podporo pri usmerjanju prihodnjih strategij, kot je na primer lokacija obratov za proizvodnjo celic in povečanje obsega naložb v rudarjenje.
Za enostavno integracijo so naši podatkov na voljo za prenos v obliki Excel, PDF in CSV.

ZAGOTOVITE SI EV VOLUMES

Kdo uporablja EV Volumes?

Pomagamo strankam v več sektorjih, vključno s: proizvajalci originalne opreme

Z dostopom do natančnih napovedi glede električnih vozil, podatkov o registracijah in specifikacijah vozil ter podatkov o količinah si načrtovalci portfeljev in strateške skupine zagotovijo dragocene primerjalne vpoglede v podporo pri prepoznavanju prihodnjih trendov.

Več o tem tukaj.

Podjetja z voznimi parki

Dostopajte do vodilnih podatkov v razredu, odkrijte priložnosti v drugih segmentih in se natančno seznanite s tem, katera vozila prihajajo na trg. Sprejemajte boljše odločitve z našim mesečnim sledilnikom prodaje in si zagotovite vpogled v prihodnje uvedbe za lažje načrtovanje in zagotovitev pravih vozil za vaše vozne parke.

Več o tem tukaj.

Vlada – transport in mobilnost

Vlade po vsem svetu dajejo elektromobilnosti prednost v prometu in določajo nove politike glede emisij. EV Volumes pomaga strankam razumeti, kako se trg in tehnologija razvijata, da ostanejo na pravi poti.

Več o tem tukaj.

Vlagatelji

Institucije, ki imajo v poslovnih knjigah velika tveganja sredstev, uporabljajo natančne napovedi in sledenje EV Volumes, da bi razumele tržni delež in ocenile vrednost podjetij, vključenih v proizvodnjo električnih vozil za oceno prihodnjih naložb.

Več o tem tukaj.

Dobavitelji baterij

Tovarne baterijskih celic in pridelovalci surovin uporabljajo sledilnik pošiljk baterij EV Volumes in napovedi za prepoznavanje povpraševanja po surovinah – s čimer podpirajo ključne poslovne odločitve, na primer, kje postaviti proizvodne obrate.

Več o tem tukaj.

Profesionalne storitve/svetovanje

Delate s strankami na projektih za električna vozila? Vključite naše podatke in izboljšajte svoje baze podatkov in ekonometrične modele. Boljše razumevanje konteksta uvajanja električnih vozil na posameznih trgih in geografskih območjih – svojim strankam ponudite bolj ozaveščene vpoglede.

Več o tem tukaj.

Da, kontaktirajte me glede EV Volumes

Prosimo upoštevajte, da ponujamo samo naročniške storitve, in ne ponujamo posameznih vrednotenj.

* Obvezno


Upoštevajte, da lahko svoje izdelke in storitve ponujamo le poslovnim strankam. Zaposleni v podjetju Eurotax bo osebno stopil z vami v stik in vam razložil Eurotaxove izdelke in storitve. Obdelava vaših osebnih podatkov temelji na točkah b) in f) prvega odstavka 6. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov, kot je opisano v Eurotaxovi politiki zasebnosti.

Morda vas zanima tudi naslednje

Rešitve za podatke in API

Vsi podatki celotnega življenjskega cikla vozila pod vašimi pogoji.

EMA

Vodilno vrednotenje vozil na trgu. Natančne cenitve popravil. Preprost vmesnik.